Προϊόντα

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας , υψηλής απόδοσης και οικονομίας.

Περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο και βρείτε προϊόντα θέρμανσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, υπέρυθρες λάμπες θέρμανσης, πανελ panel υπέρυθρης θέρμανσης, σόμπες καυστήρες λέβητες ξύλου, καυστήρες λέβητες σόμπες πέλλετ λέβητες ιόντων κ.α

Υπέρυθρα πάνελ

Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης

Έχετε οικονομία έως και 80% ανάλογα με τη μόνωση. 100% απόδοση από την θέρμανση των Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης. Δεν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ ταβανιού και πατώματος. Δεν χρειάζεται συντήρηση. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ασφάλεια για τα παιδιά (δεν καίγονται). Τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης δεν καταναλώνουν πολύ ρεύμα γιατί εκπέμπουν κατευθείαν.

Λάμπες Υπέρυθρης Θέρμανσης

Υπέρυθρες λάμπες θέρμανσης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Κατάλληλες για καφετέριες και εστιατόρια. Μεγάλη απόδοση. Οικονομία στη Θέρμανση. Χαμηλή τιμή. Υψηλή αισθητική. Απλή εγκατάσταση. Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%.

str

Λέβητας ονομάζεται κάθε κλειστή μεταλλική συσκευή (δοχείο) εντός του οποίου νερό ή άλλο υγρό θερμαίνεται και μετατρέπεται σε ατμό.Η θερμότητα παράγεται από την καύση του καυσίμου, με το οποίο τροφοδοτείται ο λέβητας, και χάρη στο εργαζόμενο μέσο, που ανακυκλοφορεί μέσα σε σωληνώσεις και μεταφέρει τη θερμότητα αυτή στο σημείο που θα καταναλωθεί, είτε για θέρμανση είτε για παραγωγή έργου. Για τους συνήθεις λέβητες σε συστήματα κεντρικής θέρμανσης, το εργαζόμενο μέσο είναι το νερό.

Σόμπες

ΣΟΜΠΕΣ PRITY ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Καυσόξυλα

Με μηνιαία ικανότητα περίπου 3.000 κυβικών μέτρων, η THERMAROSA είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για τους χονδρεμπόρους και τους μεγάλους καταναλωτές. Σας παραδίδουμε στην ώρα τους οποιαδήποτε επιθυμητή σειρά, καυσόξυλο σε παλέτα ή συσκευασμένο καυσόξυλο σε χαρτοκιβώτιο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη απόδοση
  • Οικονομία στη Θέρμανση
  • Χαμηλή τιμή
  • Υψηλή αισθητική
  • Απλή εγκατάσταση
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%

Δείτε τα Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 2421027001

Είσοδος