Καυσόξυλα

Καυσόξυλα

Με μηνιαία ικανότητα περίπου 3.000 κυβικών μέτρων, η THERMAROSA είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για τους χονδρεμπόρους και τους μεγάλους καταναλωτές. Σας παραδίδουμε στην ώρα τους οποιαδήποτε επιθυμητή σειρά, καυσόξυλο σε παλέτα ή συσκευασμένο καυσόξυλο σε χαρτοκιβώτιο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις προμήθειες των καυσόξυλων, ελέγχοντας συνεχώς τις υλοτομίες:
• ως προς την ποιότητα, επιλέγοντας τις καλύτερες συστάδες από τα Δασαρχεία της Βουλγαρίας
• ως προς την ποσότητα, φροντίζοντας πάντα να υπάρχουν άφθονες ποσότητες στους χώρους της εταιρείας, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες.
Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο μεταφορών διανέμονται καυσόξυλα χονδρικής σε όλη την Ελλάδα: Μεταφορά όπου επιθυμεί ο πελάτης π.χ.: γκαράζ, αποθήκη κ.λ.π.
Η χονδρική πώληση καυσόξυλων της εταιρίας καλύπτει ανάγκες σε όλη την Ελλάδα.
Στις εγκαταστάσεις μας στην Βουλγαρία διαθέτουμε σύστημα αποξήρανσης (κλίβανος) των καυσόξυλων έτσι ώστε να διαθέτουμε στους πελάτες μας στεγνό ξύλο χωρίς υγρασία, απαλλαγμένο από ζωύφια και μικροοργανισμούς. Με την αποξήρανση του καυσοξύλου επιπλέον επιτυγχάνουμε καλύτερο κοστολόγιο μεταφοράς μιας και με την αποξήρανση αφαιρείται από το ξύλο 40% υγρασία και συνεπώς βάρος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα της θέρμανσης με καυσόξυλο:

Εκτός από τα αναγνωρισμένα περιβαλλοντικά οφέλη, υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για την ξυλεία καυσίμων: Θέρμανση με καυσόξυλα είναι καθαρή απόλαυση για όλες τις αισθήσεις, μια επιτομή της άνεσης και της ευεξίας.
Θέρμανση με ένα κυβικό μέτρο ξηρό καυσόξυλο οξιάς με υγρασία 15% εξοικονομεί 210 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ή 385 kg μπριγκέτες λιγνίτη.
Ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες του ξύλου είναι η υπολειμματική υγρασία του. Ένα κυβικό μέτρο φρέσκου ξύλου κομμένα ζυγίζουν 750 έως 850 χλγρ. καθώς έχουν έως 50% υγρασία. Για να το καθιστούν κατάλληλο για καύση ενός κυβικού μέτρου καυσόξυλα πρέπει να εξατμιστούν περίπου 250 λίτρα νερού και παραμένουν από 450 έως 500 kg ξηρού βάρους. Αν το ξύλο είναι ακόμα υγρό πρέπει να εξατμιστεί πρώτα το νερό και αυτό μειώνει σημαντικά τη θερμιδική αξία του. Είναι προτιμότερο να κοπεί και να σκιστεί σε περισσότερους κυλίνδρους για να αρχίσει αμέσως η εξάτμιση του νερού. Ο τρόπος ντανιάσματος του καυσόξυλου σε παλέτες σε στιβαρό ξύλινο κλωβό γίνετε για αυτόν ακριβώς τον λόγο για να μπορεί να αερίζεται και να στεγνώσει πιο γρήγορα. Δεν σαπίζει από την επαφή με το έδαφος, και αυτό είναι καλύτερο να γίνεται σε υπόστεγο και να φωτίζονται τα ξύλα από τον ήλιο.

Καυσόξυλα σε κιβώτιο

Παλέτα 36 χαρτοκιβωτίων
Διάσταση παλέτας: 1,20 Χ 80 Χ 108 εκ.
Διάσταση χαρτοκιβωτίου: 30 Χ 26 Χ 36 εκ.
Οικονομική συσκευασία 1 κυβικό μέτρο
120 ευρω /παλέτα (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ) 

Καυσόξυλα σε παλέτα

115 ευρω / παλέτα
Καυσόξυλα από Βουλγαρία Οξιά, Δρυς, κομμένα σε παλέτες για σόμπα ή τζάκι
ΔΙΑΣΤΑΣΗ παλέτας: 1,20Χ80Χ1,80 cm

Άψογη στεγανή συσκευασία
Πολύ στιβαρή κατασκευή παλέτας
Άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα 
Ελάχιστη παραγγελία 32 παλέτες

Στην τιμή περιλαμβάνεται και η μεταφορά στην Αθήνα 
(Ενδοκοινωτικό τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ) 

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη απόδοση
  • Οικονομία στη Θέρμανση
  • Χαμηλή τιμή
  • Υψηλή αισθητική
  • Απλή εγκατάσταση
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%

Δείτε τα Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 2421027001

Είσοδος